$ 229.99

T-Shirt Kulit Lambskin - Gaya LTS001 Digawe

leather-shop.biz-custom-made-logo-banner.gif

Hai ana Folks, matur nuwun kanggo mriksa dhaptar t-shirt kulit kita.

Kabeh klambi kita bisa digawe kanggo Pria utawa Wanita mung milih jinis sing cocog nalika milih pilihan. Sampeyan bisa milih saka 8 warna kulit ora ana masalah, yen sampeyan pengin warna jinis rambut beda karo kula lan aku bakal ngerti yen bisa njaluk kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa nggawe dawa lengan panjang nganggo inci supaya sampeyan pengin lengan cekak / dawa tengah utawa dawa kasedhiya. Sampeyan uga bisa duwe 1 t-shirt kulit warna utawa 2 warna (yen sampeyan pengin 2 warna supaya aku ngerti warna kaping 2 kanthi ngunggah cathetan nalika nempelake pesenan utawa e-mail. Werna kulit 2 sing kasedhiya yaiku 8 warna sing padha karo sing utama.

Saben kaos kulit kulit wulu digawe kanggo dhawuh lan sampeyan milih kabeh pangukuran ing ndhuwur mung ngukur klambi sing cocog karo cara sing paling gampang. Ora kabeh wong bisa tuku klambi kulit ing rak, saiki kabeh wong bisa menehi kaos sing apik banget saka situs iki, ora ana sing ana ukuran utawa wujud sampeyan.

Uga, yen sampeyan pengin ngganti babagan gaya kaos kulit kanggo kontak lan kita bakal nggawe pangowahan sing biasane ora biaya tambahan. Fitur liyane ing toko sampeyan yaiku sampeyan bisa ngunggah cathetan nalika sampeyan supaya bisa ngerti panjaluk utawa pangowahan sing dikarepake.

KULIT T-SHIRT STYLE LTS001

t-shirt-t-shirt-gaya-lts001-black-burgundy-www.leather-shop.biz-ngarep-pic.jpg

LTS001 Ireng nganggo Burg-T-Shirt sing ditampilake

CIRI KANGGO T-SHIRTS STYLE LTS001

  • Digawe nganggo Kulit Lambskin alus sing bermutu
  • 3 Snaps Ing Neck
  • 1 utawa 2 T-Shirt Kulit Kulit
  • 8 kulit kulit sing kudu dipilih (kanggo warna utama lan warna 2)
  • Kabeh dawa Lengan kasedhiya
  • Waosan apik lan gaya
  • Lapisan poliester
  • Pakaryan ahli
  • Kabeh ukuran kasedhiya ora ana bentuk apa wae
  • Adat digawe / digawe kanggo sampeyan
  • 50% pengiriman (kanthi rutin $ 35- $ 40 dening kurir)
  • Rega paling apik kanggo klambi gaya iki ing endi wae

Cara Nggambarake Pangukuran sing Sampeyan butuhake

Pancen pancen ringkes lan aku yakin para pesaing bakal nyolong ide iki kaya kita kaya ngono. Nangkep klambi sing cocog karo sampeyan ora kudu klambi kulit lan dipasang ing ndhuwur meja utawa amben. Entuk ukuran tape kain sampeyan yen ora duwe siji sampeyan bisa entuk ing Toko Dolar utawa nggunakake potongan tali utawa kawat lan ukur tape saka toolbar sampeyan (kabeh wong duwe salah sawijining). Tindakake pandhuan pangukur ing ngisor iki lan yen sampeyan entuk pangukuran, tulis utawa pilih pangukuran saka gulung mudhun windows ndhuwur kanthi tombol ADD TO CART. Nggawe! sampeyan wis rampung lan saiki wis siyap kanggo pesenan.

www.leather-shop.biz-jaket-jas-rompi-shirt-ukur-guide.jpg

toko-klambi-.biz-shirt-ad.jpg

Simpenan Saiki:
kawontenan
New
kasedhiyan
Rata-rata Wektu Pangiriman yaiku 3 nganti 4 Minggu
Warranty:
Toko Kulit nawakake Kebijakan Returns ing ngisor iki: Item kudu dikirim maneh ing ngisor iki: 30 Dina cepet entuk item kanthi cepet. Pembayaran maneh bakal diwenehake minangka: Exchange (iki barang sing digawe khusus sing ora bisa diwenehake mbalekaken) Pengiriman bali bakal dibayar kanthi: Pelanggan mbayar ulang pengiriman kanggo kita lan uga kiriman ijol-ijolan. Rincian kawicaksanan bali: Pembeli mbayar kiriman, ora mbalekaken maneh babagan pengiriman. Kabeh ijol-ijolan dikirim menyang alamat ing Kanada Kanada, hubungi kula kanggo informasi kiriman bali.
Biaya Pangiriman:
$ 20.00 (Biaya Pengiriman Telpon)
werna Ora Dipilih *
Jinis file yaiku: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, txt, pdf, rtf, doc, docx, xls, xlsx, accdb, mdb, one, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, odt, ods, odp, odg, odf Ukuran file maksimal yaiku: 0KB

Regane Akeh kasedhiya

  • Tuku 2 - 10 lan entuk $ 10.00

Ora Ulasan Jl