$ 374.99

Hoodie Kulit Lambskin nganggo Lapisan Kulit - Gaya LLH050

leather-shop.biz-custom-made-logo-banner.gif

Hai ana Folks, matur nuwun kanggo mriksa dhaptar hoodie kulit kita.

Kabeh klambi kita bisa digawe kanggo Pria utawa Wanita mung milih jinis sing cocog nalika milih pilihan. Sampeyan bisa milih saka 8 warna ora ana masalah, yen sampeyan pengin warna jinis rambut sing beda-beda hubungi kula lan aku bakal ngerti yen bisa njaluk kanggo sampeyan.

Saben hoodie kulit wulu digawe kanggo dipesen lan sampeyan milih kabeh pangukuran ing ndhuwur mung ngukur klambi kringet sing cocog karo cara sing paling gampang. Ora kabeh wong sing bisa tuku hoodie kulit ing rak, nanging kabeh wong bisa nggawe hoodie apik banget saka situs iki, ora ana sing ana ukuran utawa bentuk sampeyan.

Uga, yen sampeyan pengin ngganti babagan gaya hoodie gaya rambut hubungi kita lan kita bakal nggawe owah-owahan kanggo sampeyan biasane tanpa biaya tambahan. Fitur liyane ing toko sampeyan yaiku sampeyan bisa ngunggah cathetan nalika sampeyan supaya bisa ngerti panjaluk utawa pangowahan sing dikarepake.

KULIT TANPA LAYANG HOODIE LLH050 DENGAN LENGSKIN LAMBSKIN

kulit-hoodie-with-lambkin-lining-make-style-llh050-www.leather-shop.biz-ngarep-pic.png

CIRI KANGGO LAYANG HOODIE GAYA LLH050

  • Lambskin alus paling dhuwur sing digunakake
  • Klambi kulit gaya Hoodie
  • Zipper ing ngarep
  • Lapisan kulit kulit 100% kalebu ing jero ruangan lan kanthong
  • Babagan kulit lan kalung kulit
  • Kanthong ngarep Gaya Kangaroo
  • 2 Kanthong sisih zip sing didhelikake
  • Kepenak mewah super
  • Celana kringet sing cocog uga kasedhiya
  • 8 kulit kulit sing kudu dipilih
  • Waosan apik lan gaya
  • Pakaryan ahli
  • Kabeh ukuran kasedhiya ora ana bentuk apa wae
  • Adat digawe / digawe kanggo sampeyan
  • 50% pengiriman (kanthi rutin $ 55- $ 70 dening kurir)
  • Rega paling apik kanggo hoodie kulit gaya iki ing endi wae

Cara Nggambarake Pangukuran sing Sampeyan butuhake

Pancen pancen ringkes lan aku yakin para pesaing bakal nyolong ide iki kaya kita kaya ngono. Nangkep klambi sing cocog karo sampeyan ora kudu klambi kulit lan dipasang ing ndhuwur meja utawa amben. Entuk ukuran tape kain sampeyan yen ora duwe siji sampeyan bisa entuk ing Toko Dolar utawa nggunakake potongan tali utawa kawat lan ukur tape saka toolbar sampeyan (kabeh wong duwe salah sawijining). Tindakake pandhuan pangukur ing ngisor iki lan yen sampeyan entuk pangukuran, tulis utawa pilih pangukuran saka gulung mudhun windows ndhuwur kanthi tombol ADD TO CART. Nggawe! sampeyan wis rampung lan saiki wis siyap kanggo pesenan.

www.leather-shop.biz-jaket-jas-rompi-shirt-ukur-guide.jpg

toko-klambi-.biz-shirt-ad.jpg

Simpenan Saiki:
kawontenan
New
kasedhiyan
Rata-rata Wektu Pangiriman yaiku 3 nganti 4 Minggu
Warranty:
Toko Kulit nawakake Kebijakan Returns ing ngisor iki: Item kudu dikirim maneh ing ngisor iki: 30 Dina cepet entuk item kanthi cepet. Pembayaran maneh bakal diwenehake minangka: Exchange (iki barang sing digawe khusus sing ora bisa diwenehake mbalekaken) Pengiriman bali bakal dibayar kanthi: Pelanggan mbayar ulang pengiriman kanggo kita lan uga kiriman ijol-ijolan. Rincian kawicaksanan bali: Pembeli mbayar kiriman, ora mbalekaken maneh babagan pengiriman. Kabeh ijol-ijolan dikirim menyang alamat ing Kanada Kanada, hubungi kula kanggo informasi kiriman bali.
Biaya Pangiriman:
$ 25.00 (Biaya Pengiriman Telpon)
werna Ora Dipilih *
Jinis file yaiku: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, txt, pdf, rtf, doc, docx, xls, xlsx, accdb, mdb, one, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, odt, ods, odp, odg, odf Ukuran file maksimal yaiku: 0KB

Regane Akeh kasedhiya

  • Tuku 2 - 10 lan entuk $ 10.00

Video

Ora Ulasan Jl