$ 399.99
$ 289.99

Jaket Kulit Kanada

Gaya Klub Motosikal Kulit - 2 warna warna MLVB1289

leather-shop.biz-custom-made-logo-banner.gif

Halo ana Folks, matur nuwun kanggo mriksa kita Klub Sepak Pit motor Dhaptar gaya.

Kabeh rompi kulit bisa digawe ing 6 jinis kulit, kulit kulit Lambskin utawa kulit lembu Aniline kanggo nyandhang utawa Suede, cowhide telanjang utawa lembu Top-Grain sing luwih kandel kanggo nunggang. Sampeyan uga duwe pilihan 8 warna kulit supaya sampeyan ora kudu ireng.

Saben rompi kulit Mens digawe supaya lan sampeyan milih kabeh pangukuran ing ndhuwur mung ngukur rompi utawa klambi sing cocog karo cara sing paling gampang. Ora kabeh wong bisa tuku rompi kulit saka rak, banjur saiki sampeyan bisa dhadha rompi sing apik banget saka situs iki, ora ana sing ana ukuran utawa bentuk sampeyan. Kita bisa nggawe rompi kulit gaya nganggo untune, ujar apa gaya sing pengin ditambahake.

Uga yen sampeyan pengin ngganti babagan gaya rompi kulit iki hubungi kita lan kita bakal nggawe pangowahan sing biasane ora biaya tambahan. Fitur apik ing toko sampeyan yaiku sampeyan bisa ngunggah cathetan lan utawa gambar nalika sampeyan supaya bisa ngerti apa panjaluk utawa pangowahan sing dikarepake.

Werna warna Braid / Lace / Lapisan kasedhiya, mula aku ngerti apa warna sing sampeyan pengin sawise nggawe pesenan.

KULIT GOLONG TANPA KANGGO WARNA - KELANGAN motosikal motif MLVB1289

mens-kulit-rompi-style-style-mlvb1289-custom-made-www.leather-shop.biz-rompi-ngarep-pic.jpg

TAMPILAN saka BIKER CLUB MENGGUNAKAN OTOH KANGGO GAYA MLVB1289

  • 6 jinis kulit sing sampeyan pilih (lambe, aniline utawa cowhide ndhuwur, gandum, jaran.)
  • Gaya V V
  • Gaya ngarep sing resik kanggo nambahi patch ora kanthong ngarep
  • Ora ana lipit kanthi gampang kanggo nambahi patch kanthi gampang
  • Loro Werna Kulet digunakake, gulu sing nganggo braided, ngarep, ngisor lan rompi kulit lengen
  • Renda sisih warna yen sampeyan pengin pilihan penyesuaian sisih Laces
  • Tutup ngarep Zippered
  • 2 Ing kanthong njero 1 nganggo zipper
  • ZKK digunakake ing saindenging
  • 9 kulit kulit sing kudu dipilih
  • Waosan apik lan gaya
  • Lapisan poliester
  • Pakaryan ahli
  • Kabeh ukuran kasedhiya ora ana bentuk apa wae
  • Adat digawe / digawe kanggo sampeyan
  • 50% pengiriman (kanthi rutin $ 40- $ 50 dening kurir)
  • Rega paling apik kanggo rompi gaya iki ing endi wae

Cara Nggambarake Pangukuran sing Sampeyan Kudu Gaya Klub Sepak Motosikal

Nangkep rompi utawa klambi utawa jaket sing cocog karo sampeyan lan pasangi ing meja utawa amben. Entuk ukuran tape kain sampeyan yen ora duwe siji sampeyan bisa entuk ing Toko Dolar utawa nggunakake potongan tali utawa kawat lan ukur tape saka toolbar sampeyan (kabeh wong duwe salah sawijining). Tindakake pandhuan pangukur ing ngisor iki lan yen sampeyan entuk pangukuran, tulis utawa pilih pangukuran saka windows mudhun ing ndhuwur kanthi tombol ADD TO CART. Ya ngono! sampeyan wis rampung lan saiki wis siyap kanggo pesenan.

Dadi Sampeyan Kudu Pangukuran Iki Mens Kulit Rok

A. ALL AROUND CHEST - ngukur keli nganggo armpit lan tikel tikel

B. SLEEVE - Ora Kabutuhan

C. LAMPIRAN UNTUK NAMPI - cathet pitakone, apa sampeyan pengin pundhak, yen sampeyan pengin klambi sing nuduhake ing ndhuwur inci utawa loro saka total

D. SAIKI KE NECK - Padha karo C nolak setengah saka apa sing dicopot saka C

E. GAMPANG PAKET -

jaket-jas-klambi-shirt-ukur-guide.jpg

www.leather-shop.biz-store-logo.jpg

Jaket Kulit Kanada. Kita nggawe jaket kulit kulit khusus kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Kita dumunung ing Toronto lan kita ngirim internasional kanggo individu lan toko.

Simpenan Saiki:
kawontenan
New
kasedhiyan
Rata-rata Wektu Pangiriman yaiku 3 nganti 4 Minggu
Biaya Pangiriman:
$ 20.00 (Biaya Pengiriman Telpon)
werna Ora Dipilih *
Jinis file yaiku: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, txt, pdf, rtf, doc, docx, xls, xlsx, accdb, mdb, one, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, odt, ods, odp, odg, odf Ukuran file maksimal yaiku: 0KB

Regane Akeh kasedhiya

  • Tuku 2 - 10 lan entuk $ 10.00

Ora Ulasan Jl