$ 209.99

Vest Kulit Kulit Reflektif - Gaya MLVR1331 Digawe

leather-shop.biz-custom-made-logo-banner.gif

Halo ana Folks, matur nuwun kanggo mriksa dhaptar rompi kulit kita.

Kabeh rompi kulit kita bisa digawe ing kulit lembu Aniline sing alus kanggo nyandhang kasual utawa ing Lembu Top-Grain sing luwih kandel kanggo nunggang. Sampeyan uga duwe pilihan 7 warna kulit supaya sampeyan ora kudu ireng.

Saben rompi kulit digawe kanggo sampeyan lan sampeyan milih kabeh pangukuran ing ndhuwur mung ngukur rompi utawa klambi sing cocog karo cara sing paling gampang. Ora kabeh wong bisa tuku rompi kulit saka rak, banjur saiki sampeyan bisa dhadha rompi sing apik banget saka situs iki, ora ana sing ana ukuran utawa bentuk. Kita bisa nggawe gaya rompi kanthi tocang ngandhani gaya apa sing pengin ditambahake.

Uga, yen sampeyan pengin ngganti babagan gaya rompi kulit hubungi kita lan kita bakal nggawe pangowahan sing biasane ora biaya tambahan. Fitur apik ing toko sampeyan yaiku sampeyan bisa ngunggah cathetan lan utawa gambar nalika sampeyan supaya bisa ngerti apa panjaluk utawa pangowahan sing dikarepake. Kita bisa nggawe lapisan kanthi werna sing maringi warna apa sing sampeyan pilih.

GOLONGAN KANGGO NGGOLA JAWA KANGGO MLVR1331 Kanthi STRIP REFLEKIF

men-kulit-rompi-gaya-mlvr1331-reflektor-stripes-www.leather-shop.biz-ngarep-pic.jpg

CIRI KANGGO BASA KULIT GURU MLVR1331

  • Aniline utawa Top-Grain Cowhide sing sampeyan pilih
  • Rompi kulit gaya Jean
  • 2 Strip reflektif ing kanthong / mburi lan ngisor
  • 5 Snaps tutup ngarep
  • 2 Kanthong tutup dada
  • 2 kanthong sisih Zippered
  • 2 Ing kanthong njero 1 nganggo zipper
  • 7 kulit kulit sing kudu dipilih
  • Waosan apik lan gaya
  • Lapisan poliester
  • Pakaryan ahli
  • Kabeh ukuran kasedhiya ora ana bentuk apa wae
  • Adat digawe / digawe kanggo sampeyan
  • 50% pengiriman (kanthi rutin $ 40- $ 50 dening kurir)
  • Rega paling apik kanggo rompi gaya iki ing endi wae

Cara Nggambarake Pangukuran sing Sampeyan butuhake

Nangkep rompi utawa klambi utawa jaket sing cocog karo sampeyan lan pasangi ing meja utawa amben. Entuk ukuran tape kain sampeyan yen ora duwe siji sampeyan bisa entuk ing Toko Dolar utawa nggunakake potongan tali utawa kawat lan ukur tape saka toolbar sampeyan (kabeh wong duwe salah sawijining). Tindakake pandhuan pangukur ing ngisor iki lan yen sampeyan entuk pangukuran, tulis utawa pilih pangukuran saka gulung mudhun windows ndhuwur kanthi tombol ADD TO CART. Nggawe! sampeyan wis rampung lan saiki wis siyap kanggo pesenan.

Dadi Iki Pangukuran Iki Kanggo Vest Kulit

A. ALL AROUND CHEST - ngukur keli nganggo armpit lan tikel tikel

B. SLEEVE - Ora Kabutuhan

C. LAMPIRAN UNTUK NAMPI - cathet pitakone, apa sampeyan pengin pundhak, yen sampeyan pengin klambi sing nuduhake ing ndhuwur inci utawa loro saka total

D. SAIKI KE NECK - Padha karo C nolak setengah saka apa sing dicopot saka C

E. LENGTH BACK - Biasane rompi mandheg babagan level sabuk celonone kajaba kanggo rompi sing dawa.

jaket-jas-klambi-shirt-ukur-guide.jpg

www.leather-shop.biz-store-logo.jpg

Simpenan Saiki:
kasedhiyan
Rata-rata Wektu Pangiriman yaiku 3 nganti 4 Minggu
Warranty:
Toko Kulit nawakake Kebijakan Returns ing ngisor iki: Item kudu dikirim maneh ing ngisor iki: 30 Dina cepet entuk item kanthi cepet. Pembayaran maneh bakal diwenehake minangka: Exchange (iki barang sing digawe khusus sing ora bisa diwenehake mbalekaken) Pengiriman bali bakal dibayar kanthi: Pelanggan mbayar ulang pengiriman kanggo kita lan uga kiriman ijol-ijolan. Rincian kawicaksanan bali: Pembeli mbayar kiriman, ora mbalekaken maneh babagan pengiriman. Kabeh ijol-ijolan dikirim menyang alamat ing Kanada Kanada, hubungi kula kanggo informasi kiriman bali.
Biaya Pangiriman:
$ 20.00 (Biaya Pengiriman Telpon)
werna Ora Dipilih *
Jinis file yaiku: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, txt, pdf, rtf, doc, docx, xls, xlsx, accdb, mdb, one, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, odt, ods, odp, odg, odf Ukuran file maksimal yaiku: 0KB

Regane Akeh kasedhiya

  • Tuku 2 - 10 lan entuk $ 10.00

Ora Ulasan Jl